EERST OP ZICHT
Heb je tijd nodig om (samen) een beslissing te nemen of je een kunstwerk wilt kopen? Ik bied je de mogelijkheid om mijn kunst eerst twee maanden gratis op zicht te hebben. Hiervoor kom ik graag met een paar schilderijen naar keuze bij je langs zodat je een beslissing kunt maken welk schilderij je op zicht wilt.

GOED DOEL
Als maker geef ik graag samen met de koper iets terug aan de wereld. Voor mij voelt dit goed. De beloning is dat we samen een goed doel steunen. 10% van elk verkocht/verhuurd schilderij doneer ik aan het Jane Goodall Institute.

KOPEN
Al mijn schilderijen zijn te koop. Dat kan vanuit de shop op deze site maar ik kan mij voorstellen dat je een kunstwerk eerst in het echt wilt zien. Daarbij vind ik het ontzettend leuk om in contact te zijn met de mensen die interesse hebben in mijn werk. Je bent daarom altijd welkom op mijn atelier in Haarlem. Het is mogelijk om een schilderij in termijnen te betalen.

HUREN/SPAREN – VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

1. Huren
Je betaalt per maand 2% van de verkoopwaarde van het schilderij.
Minimaal 3 maanden, daarna opzegtermijn van 1 maand.

2. Huur/Spaar
Je betaalt per maand 3% van de verkoopwaarde van het schilderij. 1% huur + 2% opbouw spaar­tegoed te gebruiken voor de aankoop van het gehuurde of een ander schilderij.

3. Versneld sparen
Je betaalt per maand 11% van de verkoopwaarde van het schilderij. 1% huur + 10% opbouw spaar­tegoed te gebruiken voor de aankoop van het gehuurde of een ander schilderij.

Vragen? // info@fraaiezaken.nl  // 06 249 74 777