EERST OP ZICHT
Heb je tijd nodig om (samen) een beslissing te nemen of je een kunstwerk wilt kopen of huren? Ik bied je de mogelijkheid om mijn kunst eerst een maand op zicht te hebben. Hiervoor kom ik met een paar schilderijen naar keuze bij je langs zodat je de schilderijen echt goed kunt bekijken op jouw eigen plek.

KOPEN
Kopen kan vanuit de shop op deze site maar je bent ook altijd welkom op mijn atelier in Haarlem. Om het voor iedereen mogelijk te maken kunst in huis te hebben kun je een schilderij ook in termijnen betalen. We overleggen welke regeling bij jou past. 10% van de verhoop gaat naar het Jane Goodall Institute.

HUREN
Het huren van een schilderij is een laagdrempelige manier om een kunstwerk bij je aan de muur te hangen. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van het werk en variëren van €7,- (25x30cm) tot €30,- (100x300cm) per maand. In de shop op deze site staan de huurprijzen bij het werk. 10% van de verhuur gaat elke maand naar het Jane Goodall Institute. Wil je een werk huren of heb je interesse in huren en tegelijkertijd sparen? Stuur dan een mailtje naar info@fraaiezaken.nl of bel 06 249 74 777.